Presentació

Ibercamera és la promotora privada de concerts de música clàssica de més prestigi a Catalunya.

El reconeixement de l’afició musical es reflexa amb els més de 1000 concerts presentats i en millions d’entrades venudes des de 1985. La nostra oferta abarca tots els gèneres i èpoques de la música clàssica: del Barroc a les Avantguardes, passant pel Romanticisme; de les obres mestres de la música simfònica a l’intimitat del recital. La programació de les nostres temporades, sempre equilibrades, riques i variades en la tria del repertori, ens la serveixen les millors orquestres, directors i solistes del panorama internacional.

Qui som
Responsabilitat Social Corporativa
Col·laboradors i Patrocinadors

Qui som

Ibercamera forma part de GrupCamera, un conjunt d’empreses de serveis musicals actiu en el circuit musical nacional i internacional des de fa més de trenta anys.

Missió

Ibercamera és una promotora privada de concerts que organitza, des del 1985, la Temporada de concerts de música clàssica de més prestigi de Barcelona i és una referència en el circuit internacional, així com per a la vida cultural catalana. L'any 1985 va presentar la seva 1a Temporada, conventint-se en hereva d'una tradició civil i filharmònica quasi centenària a la ciutat de Barcelona.

La música clàssica és un llenguatge abstracte i per tant universal. És el gran patrimoni comú de la cultura europea. Ibercamera és més que una temporada de concerts. Tota la seva activitat està basada en fomentar i recolzar aquest patrimoni, donant accés universal a la música clàssica amb la màxima excel·lència artística.

Visió

Ibercamera treballa per continuar sent líder en el mercat amb generació de valor per a la societat i els aficionats, contribuint al manteniment d'una tradició que no només ens enriqueix, sinó que també ens prestigia i ens distingeix.

Objectius i valors

  • Lideratge
  • Qualitat
  • Internacionalitat
  • Plataforma de projecció
  • Accessibilitat a la música clàssica
  • Concertació público-privada
  • Compromís de servei

Responsabilitat Social Corporativa

Ibercamera ha desenvolupat un programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i Patrocinis dirigit a empreses i institucions interessades en recolzar projectes culturals que es defineixen des del rigor i l’excel·lència.

En el context socio-econòmic actual es crucial invertir en innovació i creativitat i trobar noves maneres de reforçar l’empresa fomentant el treball en equip, l’esforç individual i impulsant les relacions de l’empresa amb els seus col·laboradors externs.

La música clàssica i l’assistència a concerts és una activitat que proporciona molts beneficis individuals i colectius ja que permet transmetre els valors de l’esforç i el treball mitjançant el símbol de l’orquestra. Al mateix temps, la música fomenta l’acceptació del lideratge i és una tècnica de relaxació emocional.

Si desitja més informació sobre el nostre Programa de RSC i Patrocinis, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Mònica Tarré, tel.: 93 317 90 50, c/e: mtarre@ibercamera.com

Col·laboradors i patrocinadors

Agraïm profundament el suport de les institucions i empreses que any rere any ens fan confiança.

Amb el suport de:

Amb el patrocini de:

Amb la col·laboració de:

Ibercamera col·labora amb:

 

Temporada 2017-2018
Comprar abono
Temporada 2017-2018
Temporada 2017-2018
Abonaments cicles
Abono ciclos